teisipäev, 27. september 2016

Meeskonna tutvustus

Lümanda Põhikoolist osaleb koolitusel  kaheliikmeline meeskond:

  • Liia Raun - direktor, õpetaja
  • Janno Tuulik - õpetaja, IT juht

Selleks, et soovitud kohta jõuda, ei ole soovitav tormata suvalises suunas. Digitaalsed õppevahendid ja -keskkonnad pakuvad ikka ja jälle uusi lähenemisi õppeprotsessis. Me soov on teada saada uutest arengutest kaasaegse õpikeskkonna kujundamisel. Milline oleks see kaasaegne õpikeskkond, mis motiveeriks õppima, et nii õpetajad kui õpilased vaataksid õnnelikult üksteisele otsa ja ütleksid ... "VAU, ma tahan selle kohta veel teada"!

Lümanda kool on viimastel aastatel soetanud palju uusi digiseadmeid, sest õpetajad on ise seda soovinud. Võiks öelda, et nii mõnigi IKT lahendus on kooli õpetajate seas väga nakkav! Kõik klassiruumid on varustatud korraliku arvuti, esitlustehnika ja kiire interneti ühendusega. Lisaks arvutiklassile on ka üks ports tahvelarvuteid, mida õppetöös väga palju kasutatakse. Kaks aastat tagasi alustas robootikaring.

Meie üks eesmärk on toetada oma kooli õpetajate digioskuste täiendamist, mis toimuks nii läbi HITSA koolituste, kui ka nö koolis endas, kus oleksid kaasatud nii õpetajad kui õpilased.

Head koolitust Meile Kõigile!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Digitaristu arengukava ja esitlus

Vahepeal on üksjagu aega moodunud ja valmis on saanud Lümanda Põhikooli digitaristu arengukava esimene versioon, mida me oma meeskonnaga esi...